Social verksamhet, LSS-verksamhet

Välkommen till Grästorp, vackert beläget söder om Vänern och mitt i Västra Götaland. Här bor ca 5 700 invånare och vi är ca 500 medledare som arbetar i Grästorps kommun. Vi har gjort tydliga val där vi väljer att välkomna förändring och ta tillvara på möjligheterna i tron på en ljus framtid. Med fem noga utvalda principer utgörs vårt DNA som vi lever varje dag för att framtidssäkra vår välfärd. Vi tänker helhet, innovation, digitalisering, värdskap och medledarskap i allt vi gör – Grästorp 5.0.

Beskrivning

Då några av våra sommarvikarier blivit sjuka, söker vi ersättare som med kort varsel kan tänka sig att arbeta. Vi söker dig som vill arbeta som sommarvikarie/timanställd inom LSS verksamhet nu i sommar med möjlighet att arbeta som timanställd även i höst. Huvuddelen som personlig assistent hos en 30-årig kvinna med psykiska funktionshinder, men också inom andra verksamheter såsom servicebostad och gruppbostad. Vi hoppas att du är den vi söker!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i att hjälpa och stödja en kvinna i hennes vardag. En stor del av arbetet består i att pedagogiskt stödja kvinnan till att få en meningsfull vardag. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, natt samt helg. Social dokumentation sker i dokumentationsprogrammet Magna Cura. Arbete kan även ske i andra verksamheter såsom gruppbostad och Servicebostad där fler brukare får stöttning och hjälp.

Kvalifikationer

Du som söker bör vara lugn, stabil, tydlig i din kommunikation, uppmärksam och lyhörd, klara att arbeta strukturerat, och följa de dagliga rutiner som finns. Lämplig bakgrund för arbetet kan vara arbete inom psykiatri, personlig assistent och/eller social verksamhet. Stor vikt på personlig lämplighet kommer att beaktas för vikariatet. Kunskap i Svenska i tal och skrift är viktigt.

Vi önskar personal som är bra på att passa tider och är bra på att hålla vad man lovar och ser arbetet och sin inkomst som en viktig prioritering. Att svara i telefon när bemanningspersonalen ringer för att erbjuda arbete känns naturligt.

Kunskap och erfarenhet från lågaffektivt bemötande är meriterande.

Rekrytering sker löpande under ansökningstiden

Kontaktpersoner

Mattias Ymefors, Enhetschef Social verksamhet, 0514-582 86, mattias.ymefors@grastorp.se

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Grästorp
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/48
Kontakt
  • Mattias Ymefors, 0514-58286
Facklig företrädare
  • Kommunal Vara-Essunga-Grästorp, 010-4428508
Publicerat 2021-07-19
Sista ansökningsdag 2021-08-02

返回职位空缺页面