Teknisk verksamhet, Park/Gata/VA

Välkommen till Grästorp, vackert beläget söder om Vänern och mitt i Västra Götaland. Här bor ca 5 700 invånare och vi är ca 500 medledare som arbetar i Grästorps kommun. Vi har gjort tydliga val där vi väljer att välkomna förändring och ta tillvara på möjligheterna i tron på en ljus framtid. Med fem noga utvalda principer utgörs vårt DNA som vi lever varje dag för att framtidssäkra vår välfärd. Vi tänker helhet, innovation, digitalisering, värdskap och medledarskap i allt vi gör – Grästorp 5.0.

Beskrivning

Teknisk verksamhet i Grästorps kommun är inne i en expansiv fas och söker nu en anläggare inom VA till driftenheten. Arbetsgruppen består idag av tolv medledare. 

Arbetsuppgifter

I rollen som anläggare/rörläggare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom rörläggning och underhåll. Du kommer att genomföra tillsyn av ledningsnätet samt utföra reparation och underhåll av vårt vatten-, avlopps- och dagvattennät.

Arbetsuppgifterna innebär bl.a;

  • Genomföra och följa upp spol-/kontrollprogram för dricksvatten-, spill- och dagvattennät
  • Underhåll av ventiler/luftare/spolposter mm
  • Schaktarbeten och rörläggning
  • Markarbeten, återställningar
  • Åtgärder vid driftstörning på VA-nätet
  • Oplanerade uppdrag, så som vattenläckor etc.

Du har ett nära samarbete med dina kollegor men även med intilliggande teknikområden och förvaltningar. Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom rörläggning/anläggning eller har annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har minst fem års erfarenhet av anläggningsarbeten. B-körkort är ett krav för tjänsten. Erfarenhet av kommunalt arbete är meriterande.

Du är en kreativ, flexibel, initiativrik och serviceinriktad person som har ett gott värdskap både mot kunder och medarbetare. Att arbeta såväl självständigt som i grupp är en självklarhet för dig och du trivs i en miljö som präglas av stark tillväxt och ett stort antal projekt. Vi kommer lägga stor vikt till dina personliga egenskaper.

Information

Urvalsprocessen och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsprocessen. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön. Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Grästorp
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/57
Kontakt
  • Driftchef, Per-Anders Almén, 0514-58151
Facklig företrädare
  • Kommunal Vara-Essunga-Grästorp, 010-4428508
Publicerat 2021-09-10
Sista ansökningsdag 2021-09-26

返回职位空缺页面