Bildningsverksamheten, Lunnevienheten

Välkommen till Grästorp, vackert beläget söder om Vänern och mitt i Västra Götaland. Här bor ca 5 700 invånare och vi är ca 500 medledare som arbetar i Grästorps kommun. Vi har gjort tydliga val där vi väljer att välkomna förändring och ta tillvara på möjligheterna i tron på en ljus framtid. Med fem noga utvalda principer utgörs vårt DNA som vi lever varje dag för att framtidssäkra vår välfärd. Vi tänker helhet, innovation, digitalisering, värdskap och medledarskap i allt vi gör – Grästorp 5.0.

Beskrivning

Som förskolebiträde blir du en viktig pusselbit i förskolans vardag och de praktiska arbetsuppgifterna och kompletterar därmed pedagogernas pedagogiska uppdrag.

Arbetsuppgifter

Praktiska arbetsuppgifter så som exempelvis ansvara för att barnens restauranger och iordningställande före och efter måltider. Du kommer också bland annat ansvara för att vi har det fint och välkomnande i våra entréhallar. Vissa dagar och tider i veckan är du med övrig personal och har omsorg om barnen framförallt i utevistelse. En utevistelse som sker i alla sorters väder.

Kvalifikationer

För att vara förskolebiträde hos oss förväntar vi oss att du har ett "gott hjärta" och ett värdskapande, fint bemötande till alla barn, föräldrar och övrig personal. Du är självständig, flexibel och kan därmed göra en snabb förändring om det behövs. Du ser lösningar tillsammans med förskollärare och barnskötarna som du att arbeta tillsammans med. Kanske har du erfarenhet av att arbete med barn i förskoleåldern och eller någon utbildning riktat mot det men, personlig kompetens enligt ovan är det allra viktigaste i vår rekrytering.

Villkor

Allmän visstidsanställning 65% från och med 2021-10-15 till och med 2022-06-30.

Det finns möjlighet att arbeta 95% under tiden 2021-10-15 till och med 2021-12-31 för att täcka upp arbete i barngrupp då vi har föräldraledig personal under den tidsperioden.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2021-10-15
Löneform Månadslön. Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 65%
Ort Grästorp
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/61
Kontakt
  • Rektor, Anette Nilsson, 0514 58251
Facklig företrädare
  • Kommunal Vara-Essunga-Grästorp, 010-4428508
Publicerat 2021-09-14
Sista ansökningsdag 2021-09-28

Return to job vacancies