Social verksamhet, HS-enheten

Välkommen till Grästorp, vackert beläget söder om Vänern och mitt i Västra Götaland. Här bor ca 5 700 invånare och vi är ca 500 medledare som arbetar i Grästorps kommun. Vi har gjort tydliga val där vi väljer att välkomna förändring och ta tillvara på möjligheterna i tron på en ljus framtid. Med fem noga utvalda principer utgörs vårt DNA som vi lever varje dag för att framtidssäkra vår välfärd. Vi tänker helhet, innovation, digitalisering, värdskap och medledarskap i allt vi gör – Grästorp 5.0.

Beskrivning

Hälso- och sjukvårdsenheten i Grästorps kommun söker en ny kollega som är redo för en rolig och givande utmaning! Har du ett genuint intresse för människor och vill vara med och utforma och leverera en fantastisk vård och omsorg så kan du vara den vi söker!

Du har möjlighet att påverka din arbetstid då vi lägger individuella scheman. Arbetet sker i första hand dagtid med i regel en kväll varannan vecka. Helgtjänstgöring var femte helg. På kvällar och helger arbetar du i hela verksamhetsområdet, där även LSS-verksamhet ingår.  

Arbetsuppgifter

I rollen som sjuksköterska har du ansvar att verka i det kommunala hälso- och sjukvårdsuppdraget. Det innebär bland annat att du kommer leda det hälso- och sjukvårdsinriktade arbetet kring patienten och göra självständiga bedömningar av sjukvårdsinsatser. Du kommer att samverka i tvärprofessionella team och med övriga aktörer, såväl internt som externt. I din roll kommer du att ha ett nära samarbete med sjukgymnast, arbetsterapeut, rehabassistent, omsorgspersonal, MAS och chef. Vårdcentral och Apotek finns i huset vilket skapar goda förutsättningar för ett nära och smidigt samarbete. Hos oss är patienten alltid vårt största fokus och vårt team jobbar alltid för att leverera en god och nära vård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna distriktssköterska eller annan specialistutbildning som är relevant för det kommunala uppdraget. Du ska vara van vid att arbeta självständigt och i team. Det är viktigt att du är initiativrik, har förmåga att prioritera, är lyhörd för patientens behov och känner respekt för andra människor. Du trivs med att arbeta i en varierande miljö där det ena arbetspasset inte är det andra likt. Du är en positiv person som ser samarbete med olika personalkategorier som en framgångsfaktor. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor 

Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön. Individuell lönesättning.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Grästorp
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/56
Kontakt
  • Enhetschef, Jessica Boderos, 0514-582 70                                
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 020-35 35 00
Publicerat 2021-09-07
Sista ansökningsdag 2021-10-07

Wróć do ofert pracy